Home » Asset tracing & recovery

Asset tracing & recovery

De grootste kans op succes bij het terughalen van verdwenen vermogen is wanneer vanaf het begin van een onderzoek nauw wordt samengewerkt tussen de opdrachtgever, de juridische adviseurs en Holland Integrity Group. Het succesvol kunnen terughalen van verdwenen vermogen is een sluitstuk van een gefaseerd, multidisciplinair proces. Het kan niet zelfstandig uitgevoerd worden en los staan van desk research, het administratieve onderzoek en juridische procedures. Een succesvolle interactie tussen de diverse werkzaamheden en deskundigen is noodzakelijk voor de uiteindelijke kwaliteit van het gehele onderzoek, de resultaten van de juridische procedures en de hoogte van de uiteindelijk teruggehaalde gelden. 

Diepgaande expertise
Holland Integrity Group heeft uitgebreide kennis en ervaring opgedaan met de integratie van alle noodzakelijke onderzoekswerkzaamheden tot een gefaseerde, multidisciplinaire aanpak die gericht is op het volledig inzichtelijk maken van het feitencomplex, het aansprakelijk stellen van de betrokkenen en het succesvol terughalen van de verdwenen gelden. In het onderstaande model is onze methodiek schematisch weergegeven:

Asset tracing

 

 

 

 

 

Klik op het plaatje voor een vergroting

 

Interesse?
Heeft u vragen of wilt u met ons in gesprek? Neemt u dan contact op met Frank Erkens via frank.erkens@hollandintegritygroup.nl of telefonisch op +31 (0)20 491 7720.