Home » Forensische Technologie

Forensische technologie

Het belang van IT bij integriteitsrisico’s is onmiskenbaar groot. Is uw organisatie klaar voor het geval uw organisatie het slachtoffer is van hackers of wellicht erger, een medewerker met kwade bedoelingen? Hoe handelt u bij een dergelijk incident en hoe kan de schade zoveel mogelijk beperkt worden? Naast een goede infrastructuur is detectie één van de voornaamste instrumenten in de strijd tegen cybercriminaliteit en ongewenst gedrag. Holland Integrity Group is in staat organisaties te adviseren bij het inrichten van organisaties en de rol van ICT-beveiliging hierin alsook het detecteren van ongewenst gedrag. 

e-Discovery
Holland Integrity Group is in staat om grote hoeveelheden informatie te doorzoeken op specifieke informatie of bewijsmateriaal, wat gebruikt kan worden in een civiele of strafrechtelijke zaak. Fysieke documenten worden, waar nodig, gedigitaliseerd. Gespecialiseerde software scant en ordent informatie, zodat deze altijd makkelijk te vinden is. 

Forensisch IT-onderzoek
Mocht, ondanks alle vooraf genomen maatregelen, zich onverhoopt een incident op IT-gebied hebben plaatsgevonden, dan is het cruciaal dat op de juiste wijze onderzoek wordt gedaan. Dit begint met het veiligstellen van data en sporen en het doen van gedegen onderzoek. Gedegen onderzoek waarmee alle relevante feiten boven tafel komen. Gedegen onderzoek wat ook als bewijsmateriaal geaccepteerd wordt in het geval juridische actie wordt ondernomen.

 

Interesse?
Heeft u vragen of wilt u met ons in gesprek? Neemt u dan contact op met Frank Erkens via frank.erkens@hollandintegritygroup.nl of telefonisch op +31 (0)20 491 7720.