Home » Investigations

Investigations

Vermoedens van onregelmatigheden vragen om snel, adequaat én zorgvuldig ingrijpen. Elke casus is uniek: de omgeving verschilt, inzicht in de feiten ontbreekt en de aanpak moet recht doen aan de belangen van alle betrokken partijen. De persoonlijke en zakelijke belangen van de partijen zijn vaak groot, tegengesteld en divers.

Specialisten in onderzoek
Wij onder­scheiden ons van andere professionele dienstverleners door onze multidisciplinaire samen­stelling en aanpak van onderzoeken: wij graven dieper. Daarbij zijn we werkelijk onafhankelijk en hebben we brede, internationale ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. Elke casus heeft een eigen context en verschillende dimensies. Onze aanpak is daarom geen standaardaanpak, maar een aanpak die op een effectieve en efficiënte manier resultaten behaalt en recht doet aan de belangen van onze cliënten.

Juridische stappen en strategie
Wij brengen feiten in kaart en bieden inzicht in de mogelijke civielrechtelijke en strafrechtelijke stappen. We zorgen er zo nodig voor dat verdwenen financiële middelen worden teruggehaald. We zetten ons internationale netwerk in en maken gebruik van contacten bij onder meer nationale en buitenlandse opsporings­diensten en toezichthouders. We onderbouwen juridische procedures met onderzoeksgegevens en ondersteunen bij het maken van de noodzakelijke keuzes.

Grip op voortgang en kosten
Een stapsgewijze aanpak geeft opdrachtgevers het gewenste inzicht en grip op de voortgang en status van een onderzoek. We werken efficiënt en effectief: onze deskundigheid maakt dat we kortere doorlooptijden kennen en we hanteren realistische tarieven. Daarbij zijn we als geen ander in staat om verdwenen financiële middelen terug te halen: we leveren soms meer op dan we kosten. Dat maakt ons toonaangevend op het gebied van feitenonderzoek en marktleider in asset tracing & recovery.

 

Interesse?
Heeft u vragen of wilt u met ons in gesprek? Neemt u dan contact op met Frank Erkens via frank.erkens@hollandintegritygroup.nl of telefonisch op +31 (0)20 491 7720.