Peter A. Otten als Associate Director verbonden aan HIG

Peter A. Otten als Associate Director verbonden aan HIG 

Holland Integrity Group (HIG) maakt bekend dat per 1 september jongstleden Peter A. Otten zich als Associate Director heeft verbonden aan HIG. De expertise van HIG en de uitgebreide politieke en bestuurlijke ervaring van Peter vormen een goede combinatie om organisaties in het brede, publieke domein te ondersteunen bij het versterken van hun weerbaarheid tegen integriteitsinbreuken en het doen van onderzoek naar feiten en omstandigheden.

Peter is zijn carrière begonnen als ambtenaar bij het Ministerie van Economische Zaken en heeft zich altijd bewogen in functies op het snijvlak van openbaar bestuur en bedrijfsleven. De laatste jaren was Peter werkzaam als zelfstandig adviseur. Daarnaast is Peter actief als raadslid voor de VVD in de gemeente Zeist en was hij tot afgelopen zomer voorzitter van Raadslid.nu en bestuurslid van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hessel van Bruggen, partner bij Holland Integrity Group op 020 – 491 7720 of via hessel.vanbruggen@hollandintegritygroup.nl.